-

Nivelul stocurilor la majoritatea produselor alimentare este optim şi nu vor fi probleme

Nivelul stocurilor la majoritatea produselor alimentare este optim şi nu vor fi probleme în următoarele două, trei săptămâni, mai ales în perioada sărbătorilor pascale.

Declarația aparține preşedintelui Asociaţiei marilor reţele comerciale din România, George Bădescu. El spune că este nevoie ca transportatorii de mărfuri, care aprovizionează cu produse din import, să poată circula pe culoarele speciale şi să ajungă la timp pentru livrări. George Bădescu, într-o declaraţie pentru Radio România Actualităţi:
George Bădescu: „ Avem, într-adevăr, nevoie de o reglementare foarte clară, pentru că transportul este esenţial în asigurarea securităţii alimentare şi cred că în această perioadă trebuie să fim foarte siguri pe stocuri, pe perioada pe care putem conta pe alimentele de necesitate pentru consumatorii români. Este adevărat că există şi această alternativă a produselor locale, însă cele două nu trebuie în niciun fel să fie concurente. Cred că aici trebuie să ne asigurăm în primul rând că magazinele vor rămâne în stare de funcţionare şi vor avea produsele cerute de către consumatori şi necesare”.

RADOR
Foto: Pixabay

banner 1200x168 b 2