-

Agenții economici din Argeș reiau activitatea de producție

După ce pandemia de coronavirus a făcut ca și în România mii de firme să își închidă porțile, agenții economici din Argeș reiau activitățile.

După cel mai mare angajator, în speță uzina Dacia de la Mioveni, care a reluat parțial activitatea acum o săptămână, azi, altă societate anunță pornirea producția.

Este vorba despre Lisa Draxlmaier din Pitești, o societate germană de cablaje electrice pentru industria auto cu mai multe sucursale și în România.

Sucursala din Pitești va relua treptat activitatea de producție începând cu data de 27 aprilie, luând în considerare creșterea activității clienților din industria auto. Angajații vor beneficia de echipamente și mijloace de protecție asigurate de companie.

"În fabrică au fost luate toate măsurile de protecție a angajaților pentru a sprijini autoritățile în combaterea pandemiei de coronavirus. Colegii sunt informați în permanență despre reglementările actuale și despre recomandările specialiștilor pentru menținerea sănătății”, informează compania.

Sursa: Constantin Pasol

Foto: pixabay

banner 600 h 3

Articole înrudite