-

La nivelul județului Dolj, au fost obținute 2 medii de 10 la Examenul de Bacalaureat

Ambele au fost obtinute de eleve ale unor unitati din învatamânt din Craiova: Colegiul National ”Elena Cuza” si Colegiul National ”Fratii Buzesti”.

Procentul de promovabilitate înainte de contestatii este de 65,03%, se arata într-un comunicat de presa al ISJ Dolj.

În ceea ce priveste promovabilitatea pe unitati de învatamânt, toti candidatii de la Colegiul National Militar ”Tudor Vladimirescu” Craiova au trecut probele examenului de bacalaureat, pe ultimul loc, cu niciun elev promovat, fiind Liceul Tehnologic Special ”Beethoven” Craiova. (FLORIN FIRU)

60.48 % dintre elevii înscrisi la examenul de Bacalaureat de anul aceste în Mehedinti au si reusit sa-l promoveze. Din cei 1788 de elevi înscrisi 1513 au fost prezenti la examen, iar dintre acestia 915 au promovat. Au fost doua situatii de eliminare pentru încercare de frauda, iar doi elevi de la Colegiul National Gheorghe Titeica au reusit sa obtina note maxime, 10.00, la toate cele trei probe ale examenului. (MIHAI BADESCU)

Au fost înregistrate doua medii de 10 în acest an, la bacalaureat, in judetul Alba. Cei doi elevi care au obtinut nota maxima sunt de la Colegiul National „David Prodan” din Cugir, respectiv Colegiul National „Lucian Blaga” Sebes. (ANDREEA BOGDAN)

Articole înrudite