-

Șapte școli din patru județe au fost incluse în proiectului Reabilitarea Infrastructurii Şcolare

Cele șapte unităţi de învăţământ sunt din judeţele Călăraşi, Vaslui, Maramureş şi Olt și sunt recepţionate în cadrul proiectului Reabilitarea Infrastructurii Şcolare, derulat de MEN.

Potrivit sursei citate, în cadrul acestui proiect derulat de Ministerul Educației Naționale prin Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Reţelei Şcolare şi Universitare se desfăşoară, în această săptămână, recepţia finală a celor şapte unităţi de învăţământ.

În acest proces sunt incluse Şcoala cu clasele I-IV nr. 2 Fundeni (judeţul Călăraşi), şcolile cu clasele I-VIII din Cepeşti - Bogdăniţa, Şuletea şi Zorleni (judeţul Vaslui), Şcoala cu clasele I-VIII din Repedea (judeţul Maramureş), respectiv şcolile cu clasele I-VIII din Alunişu - Spineni şi Floru - Icoana (judeţul Olt). Valoarea de investiţie este de 11.613.082,27 lei (cu TVA), se spune în comunicat.

Totodată, MEN precizează că recepţia finală este o procedură care are loc după expirarea perioadei de garanţie de un an de la finalizarea obiectivelor de investiţii.

Sursă: Argerpres

Foto: botosaneanul.ro