-

Mesajul polițiștilor cu ocazia deschiderii noului an școlar

Poliţiştii IPJ Ilfov au acţionat astăzi cu efective sporite, în zona grădiniţelor și şcolilor din județ, pentru ca deschiderea noului an şcolar să se desfăşoare în siguranţă.

Astăzi, 10 septembrie, aproximativ 120 de polițiști ilfoveni au fost alături de copiii, părinții și de profesorii din cadrul școlilor de pe raza județului Ilfov, pentru a asigura deschiderea unui nou an școlar fără evenimente neplăcute. Astfel, polițiștii au fost prezenți în teren pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice și pentru fluidizarea traficului rutier, în special în zona unităţilor de învăţământ.

Totodată, polițiștii au transmis un mesaj de susținere pentru elevii, părinții și cadrele didactice prezente la festivitățile de deschidere a anului școlar.

„Vouă, elevilor, Poliția Română vă urează să aveți parte de un an plin de reușite, cu rezultate foarte bune și provocări depășite cu succes. Vă garantăm că, printre cei care vă oferă sprijin, siguranță și înțelegere, ne aflăm și noi, polițiștii. Când nu știți ceva, întrebați-ne, când aveți o problemă, apelați cu încredere la noi, când vreți să ajutați pe cineva și nu reușiți singuri, vă vom ajuta și noi! Stimate cadre didactice, atât obiectivul nostru, cât și al dumneavoastră, este acela de a oferi o educație sănătoasă copiilor, dincolo de informațiile din manuale sau din programa școlară, prin transmiterea valorilor de corectitudine, toleranță și respect. Pentru dumneavoastră, părinți, mesajul nostru este că vă vom sprijini în efortul de a le fi aproape copiilor, de a le cunoaște dorințele și preocupările. Ei au nevoie de atenție, de protecție și de îndrumare și de aceea, printre cele mai importante lucruri pe care le putem oferi sunt timpul și deschiderea noastră”, au transmis polițiștii ilfoveni.

Sursă: Comunicat IPJ Ilfov

Citește și Sfatul medicului, cu privire la tratamentul celor mai grave boli