-

USAMV Iaşi a lansat campania de preînscriere pentru admiterea 2021

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Iaşi (USAMV), în curând Universitatea pentru Ştiinţele Vieţii ''Ion Ionescu de la Brad'', vine în ajutorul viitorilor candidaţi.

USAMV permite completarea informaţiilor necesare pentru preînscrierea la admitere, oferind un acces mai bun la oferta educaţională şi la familiarizarea cu procedurile de admitere online, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.
USAMV Iaşi pune la dispoziţia elevilor de clasa a XII-a şi absolvenţilor de liceu interesaţi posibilitatea de preînscriere online, începând din 20 aprilie şi până pe 30 iunie 2021.
Astfel, candidaţii care doresc să participe la concursul de admitere, organizat de cele patru facultăţi ale USAMV Iaşi atât pentru programele de studii de licenţă, cât şi de masterat au posibilitatea completării online a fişei de preînscriere. Concret, acest lucru poate fi realizat prin accesarea link-ului https://admitere.uaiasi.ro/, unde se regăsesc toate informaţiile incluse în fişa de înscriere la concursul de admitere, dar şi toate detaliile despre condiţiile de admitere, înmatricularea olimpicilor şi numărul locurilor propuse pentru admiterea programată în intervalul 12 - 23 iulie 2021.
Prin preînscriere se urmăreşte reducerea eforturilor implicate de deplasarea până la sediul facultăţilor a candidaţilor, dar şi oferirea de informaţii importante în ceea ce priveşte oferta educaţională. Informaţii complete despre admiterea din acest an, de la USAMV Iaşi, pot fi consultate pe site-ul www.uaiasi.ro/admitere şi pe Facebook la https://www.facebook.com/uaiasi/.
USAMV Iaşi va organiza Zilele Porţilor Deschise, pe 28 şi 29 aprilie, eveniment dedicat liceenilor care doresc să devină studenţi ai USAMV Iaşi. Tinerii vor avea astfel posibilitatea vizionării de clipuri cu locaţiile principale, biblioteca, amfiteatrele, laboratoarele, serele, Institutul de Cercetări pentru Agricultură şi Mediu, dar şi a Spitalului veterinar, a camerelor de cămin, a cantinei şi a bazei sportive. Doritorii vor avea posibilitatea de a beneficia de asistenţă online cu întrebări şi răspunsuri live de la studenţi şi profesori. Scopul principal al evenimentului este ca elevii să îşi poată creiona, din online, o idee despre cum va arată viaţa de student la USAMV Iaşi, condiţiile de studiu, de cazare, dar şi de practică.

RADOR
Foto: Pixabay

Articole înrudite