-

Locuri de muncă pentru șomerii din Valea Jiului

Se fac angajări în Valea Jiului; una dintre firmele care se ocupă de construcţia gazoductului care va transporta gaz metan între Bulgaria, Ungaria şi România caută forţă de muncă.

La un târg de job-uri din Petroşani au fost oferite mai multe posturi, iar cei interesaţi încă mai pot aplica pentru ele.

Gazoductul ce va transporta gaz metan între Bulgaria, Ungaria si România, tranzitează si Valea Jiului, iar una dintre firmele care lucrează la acest tronson a început deja angajările.

Oferta este una diversificată, pentru că se caută de la muncitori necalificati până la lăcătusi ori soferi.

Mihaela Târzian, reprezentantul angajatorului: „Începem lucrările la data de 1 august. Până atunci încercăm să găsim personal calificat si necalificat, plus soferi din zonă, pentru ca să nu fie nevoie să aducem personalul nostru din Constanta”.

Agentia locală de Ocupare a Fortei de Muncă din Petrosani a organizat o bursă a locurilor de muncă, special pentru această ofertă.

Gazoductul denumit generic 'BRUA' reprezintă un proiect de interconectare pe un traseu lung de 528 de kilometri, care leagă Bulgaria, România, Ungaria si Austria.

Cei din urmă fiind deocamdată scosi din sistem. Proiectul BRUA va trece prin Defileul Jiului, de la Gorj, urmând drumul spre Hateg, cu cinci organizări de santier ce vor urmări traseul conductei de transport.

Sursa: rador

Articole înrudite