-

Târg de Carieră Feroviară în România, acum în format online

În perioada 8-9 decembrie 2020 va avea loc cea de-a III-a ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România, care în acest an este organizat în format online, din cauza măsurilor impuse în contextul pandemiei.

CFiR, continuă seria Târgurilor de Carieră Feroviară în România cu ediţia a III-a, propunându-și să le ofere tuturor persoanelor interesate de a-și începe sau consolida o carieră în acest domeniu șansa de a intra în contact direct cu angajatorii.

La eveniment, care se bucură de colaborarea cu câteva instituții de învățamânt cu profil tehnic, și-au anunțat prezența 8 companii, printre care și Societatea de Transport București STB SA.

Participanții la acest eveniment vor găsi oferte atractive şi vor avea posibilitatea de a interacționa cu cei mai activi şi importanţi angajatori de pe piaţă. Organizarea târgului vine ca un demers de rezolvare a problemelor cu forța de muncă din domeniul feroviar și al transportului pe șină în general.

Evenimentul le oferă candidaților posibilitatea unei cariere feroviare, propunând atât locuri de muncă, cât și stagii de practică și oferte de cursuri de calificare.

Domeniul feroviar oferă o stabilitate a locurilor de muncă prin însuși specificul său: nu sunt proiecte cu durată limitată de execuție (cum este cazul constructorilor sau al proiectanților) și reprezintă un domeniu de viitor, în condițiile eforturilor depuse la nivel european pentru trecerea la moduri de transport ecologic.

Pașii ce trebuie urmați pentru a-ți crește șansele de a fi chemat la un interviu

Dacă dorești să îți găsești un loc de muncă și ai început să studiezi oferta și chiar să aplici la diverse anunțuri, iată care sunt pașii pe care ar trebui să îi urmezi pentru a-ți crește șansele de a fi chemat la un interviu.

• Să identifici anunțurile de angajare care ți se potrivesc
• Să trimiți, împreună cu CV-ul, o scrisoare de intenție
• Să ai un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici
• Să atașezi, la aplicare, toate documentele cerute în anunț

Ce trebuie să faci pentru a participa la Târgul de Carieră Feroviară în România

• Să ai cont și să îți completezi CV-ul pe platforma CFiR
• Să urmărești ofertele angajatorilor pe site-ul târgului
• Să te înscrii la interviuri și să obții confirmarea din partea angajatorului
• Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România
• Să accesezi Zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu

De asemenea, detalii pot fi obtinute si la adresa pe cfir.ro

Foto: pixabay

Articole înrudite