-

Oferte de locuri de muncă în străinătate pentru români

Peste 400 de locuri de muncă sunt disponibile săptămâna aceasta în spaţiul economic european prin reţeaua EURES.

Sunt cereri pentru forţă de muncă inclusiv din partea unor ţări care nu au mai oferit de ceva vreme joburi pentru români.

Au revenit cu joburi ţări care în ultima perioadă nu au avut oferte pentru români. Cei care vor să muncească în spaţiul european trebuie să ştie limba engleză cel puţin la nivel mediu.

410 locuri de muncă sunt vacante în această săptămână, în spațiul economic european. Cele mai multe se regăsesc în Danemarca. Se caută culegători de mazăre, dar și specialiști în IT.

Noutatea acestei săptămâni, dar și acestui început de an o reprezintă mai multe țări care de luni bune nu au avut nicio ofertă pe piața muncii din Uniunea Europeană pentru români.

Vorbim despre Finlanda, Irlanda, Malta, Norvegia sau Suedia. Se caută de la apicultori până la coordonatori clinică asistență medicală veterinară. Pentru toate posturile vacante, cunoașterea limbii engleze cel puțin la nivel mediu este esențială.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă în Uniunea Europeană pot vizualiza ofertele accesând site-ul anofm.ro/eurs./rjurubita/dsirbu.", informează Rador.

Foto: pixabay

Articole înrudite