-

Pentru Marian este ultima şansă de supravieţuire. NOI o putem transforma într-o şansă la viaţă

Hagiu Marian Victoraş este unul dintre copiii pentru care copilăria a fost şi este o luptă... cu boala, cu suferinţa, cu viaţa.

De cinci ani încoace, încă de când Marian avea numai 3 anişori, viaţa l-a pus la grea încercare.

Diagnosticul care i-a determinat pe părinţii acestuia să înceapă o luptă cruntă pentru şansa la viaţă a micuţului a fost leucemie acută limfoblastică. Aceasta este o afecţiune hematologică severă, determinată de proliferarea necontrolată în măduva osoasă hematogenă a celulelor imature numite limfoblasti.

După un transplant de celule stem ce părea să fi rezolvat problema, leucemia de care suferă Marian a recidivat în numai 7 luni.

Ultima lui şansă este un transplant de măduvă osoasă în Turcia la "Medical Park", care costă peste 110.000 de euro, bani pe care familia Hagiu nu îi are.

După campanii umanitare deschise pe Facebook, s-a strâns o parte din suma necesară pentru ca Marian să continue lupta cu viaţa.

Pentru că are o viaţă înainte, pentru care Marian luptă cu îndârjirea unui om mare, nu putem ignora strigătul de ajutor al acestui copil, aflat într-un moment crucial!

Până la transplant au mai rămas puţine zile. Noi ne putem arăta umanitatea, sprijinul şi iubirea şi putem face ceva pentru ca Marian să nu fie externat şi să fie nevoit să "aştepte neajutorat ultima zi".

Vă puteţi manifesta sprijinul pentru Marian în mai multe feluri!!!

Vă puteţi ruga pentru viaţa acestui copil aflat în suferinţă!
Puteţi distribui ACEASTĂ STRÂNGERE DE FONDURI şi vă puteţi îndemna prietenii să facă la fel! 
Dacă aveţi posibilitatea, DONATI o sumă, oricât de mică pentru Marian! 

Pentru că timpul este preţios şi viaţa acestui copil nu poate aştepta, orice gând sau orice sprijin sunt mai mult decât binevenite în această situaţie!!!

O mare descoperire în lupta împotriva cancerului

Cum ne influenţează familia procesul terapeutic?