-

Tratamente de dezinsecție, desfășurate în Timișoara

Societatea CORAL IMPEX S.R.L., în colaborare cu Primăria Municipiului Timișoara, vă informează că în perioada 8-30 iunie a.c., se vor efectua tratamente de dezinsecție terestră combatere țânțari adulți și larvicidare.

Dezinsecția terestră se va desfășura în intervalul orar 21:00 - 05:00, iar dezinsecție aeriană în intervalul orar 06:00 - 10:00, respectiv 17:00 - 21:00.

Substanțele utilizate pentru serviciile de dezinsecție sunt Cymina Plus, substanța activă cipermetrina și Vectobac WG, substanța activă bacillus thuringiensis.

Menționăm că substanțele utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătății. Rugăm cetățenii din Municipiul Timișoara să evite să treacă sau să stea în raza de acțiune a utilajelor în timp ce acestea pulverizează soluțiile de combatere țânțari și larve pentru a preveni eventualele incidente.

Crescătorii de albine sunt rugați ca în perioada menționată să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării albinelor, respectiv scoaterea stupilor de albine în afara ariei de stropire; în caz contrar, Primăria Municipiului Timișoara și S.C. CORAL IMPEX S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.

În cazul în care condițiile meteorologice vor fi nefavorabile, serviciile de dezinsecție vor fi reprogramate.

Articole înrudite