Imprimă această pagină

Pasionaţii de lectură sunt aşteptaţi la Târgul Gaudeamus Radio România 2019

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pasionaţii de lectură sunt aşteptaţi, zilele acestea, la Târgul Gaudeamus Radio România 2019, din Bucureşti, unde pot alege dintre sute de mii de volume şi aproape 900 de evenimente.

Ediţia din acest an are ca temă marcarea celor trei decenii de la Revoluţia Română din Decembrie 1989. Organizat de Radio România, evenimentul le oferă vizitatorilor ocazia de a se întâlni cu autorii preferaţi în cadrul lansărilor şi prezentărilor de carte sau la sesiunile de autografe şi dezbateri. La târg au ajuns şi colegii noştri de la Radio România Braşov Fm.
 Ediţia a 26-a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România este în plină desfăşurare. Foarte multă lume a trecut deja pragul târgului, care anul acesta s-a mutat într-o casă mai mare şi care arată excepţional. Interesant este că sunt foarte mulţi tineri şi copii, care au răsfoit şi cumpărat cărţi de la cele 250 de edituri prezente la eveniment. Oferta este una extrem de variată şi oricine va ajunge la Târgul Gaudeamus Radio România va găsi cel puţin un titlu care să îi fie pe plac. Atmosfera în cadrul târgului este animată de lansări de carte, de evenimentele createa pentru copii, la care se dansează şi se cântă, şi de dezbatei extrem de interesante. În urmă cu doar câteva minute s-a încheiat o astfel de dezbatere la care au participat academicienii Răzvan Teodorescu şi Nicolae Victor Zamfir şi în care s-a discutat despre Centrul de Fizică de la Măgurele şi despre cel mai puternic laser din lume creat chiar aici, în România. Dacă la finalul primei zile organizatorii târgului estimau că le-au trecut pragul nu mai puţin de 7.000 de bucureşteni, astăzi ei se aşteaptă ca acest număr să fie cu mult depăşit.
Târgul Gaudeamus Radio România 2019 este deschis, vă reamintesc, până duminică. Poate fi vizitat între orele 10:00 şi 20:00.

RADOR

Citit 728 ori