-

A treia zi a Târgului de Carte Gaudeamus anunţă o prezenţă record de vizitatori

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este a treia zi a Târgului de Carte Gaudeamus organizat de Radio România şi, prin tradiţie, ziua de vineri anunţă o prezenţă record de vizitatori de toate vârstele.

Mii de standuri cu cărţi şi numeroase evenimente culturale îşi aşteaptă publicul la această ediţie care se desfăşoară sub semnul celor 30 de ani de la Revoluţia din 1989. Mihaela Helmis ne semnalează câteva dintre punctele de atracţie.
 Am numărat peste 200 de titluri de noi cărţi ce primesc botezul lansării astăzi, la Romexpo, la Târgul Gaudeamus Radio România, dar şi câteva evenimente sau dezbateri de mare interes. De la ora 12:00, Editura Casa Radio prezintă cele mai noi apariţii în colecţiile "Radio Prichindel" şi "Noapte bună, copii!", în lectura actorilor Costache Antoniu, Octavian Cotescu, Dumitru Furdui sau Ştefan Mihăilescu-Brăila. Tot din Fonoteca de Aur apar în format audiobook "Povestea porcului", "Cocoşel neascultător", dar şi Gellu Naum, "Cărţile cu Apolodor", ediţie ilustrată de Alexandru Ciubotariu, în lectura Alexandrinei Halic. De la ora 16:00, la standul Bucureşti FM se lansează în ediţie cvadrilingvă "Scrisori şi fotografii din Marele Război", iar de la ora 17:00 Agenţia de Presă Rador organizează o masă rotundă cu tema "30 de ani de presă liberă", în prezenţa profesorului universitar doctor Marian Petcu. Tot astăzi, în Sala Virgil Madgearu, PEN Club România îşi desfăşoară, de la ora 18:00, Adunarea generală şi acordă aşteptatul premiu "PEN România 2019". Veniţi, aşadar, astăzi, între orele 10:00-20:00, la Romexpo, la cea de-a 26-a ediţie a Târgului Gaudeamus Radio România.

RADOR

Citit 612 ori