-

Teme şi titluri, printre autori şi cărţi la Gaudeamus online - a şasea zi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România continuă şi astăzi în format online. A şasea zi mai adaugă în arhiva evenimentului încă 20 de noi propuneri, lansării în premieră pe site, ce se vor alătura celor 160 de până acum.

Până la ora 13:00, la lansarea propusă de Editura Humanitas, sunt programate evenimente dedicate celor mai mici cititori, dar şi adolescenţilor sau profesorilor lor, o incursiune transdisciplinară şi transculturală, dar şi valoroasa antologie de poezii de Emil Brumaru, rostite la radio în anul 2002, o producţie a Editurii Casa Radio.
Şi cum s-a întâmplat în multe ediţii anterioare, dacă e sâmbată sunt la Gaudeamus Gabriel Liiceanu şi Andrei Pleşu, de astă dată cu o carte vorbind despre destin, un dialog teoretic şi confesiv despre cea mai dificilă temă a muritorilor.
Informaţii, propagandă şi contraspionaj, un tratat de management general, proză contemporană de la Editura Litera sau EIKON, literatura anilor 70 sub lupa criticului literar Bogdan Tănase, povestiri hasidice, dar şi o nouă carte despre Marin Preda sau, nu în ultimul rând, "Cartea schimbărilor", în colecţia "Calea chineză" la Editura Herald.
Teme şi titluri pentru o sâmbătă întreagă printre autori şi cărţi la Gaudeamus online.

RADOR

Citit 432 ori