-

Regulament concurs "Un telefon pentru sufletul tău"

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Radio România Antena Satelor şi Maxcom vă invită la un nou concurs, în perioada 1 martie – 30 aprilie 2021.

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv cu premii „Un telefon pentru sufletul tău” este Radio România Antena Satelor, parte a Societății Române de Radiodifuziune, cu sediul în str. General Berthelor nr. 60-64, sector 1, Bucureşti.

Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.antenasatelor.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

Acest concurs este sponsorizat de MAXCOM. Promovarea se va face la radio, pe site-ul www.antenasatelor.ro și pe pagina de Facebook a postului de radio Antena Satelor.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul „Un telefon pentru sufletul tău” se desfăşoară în perioada 01 martie – 30 aprilie 2021, de 3 ori pe zi, de luni până vineri, în cadrul emisiunilor „Bună dimineața, gospodari”, „Căruța 4x4” și „Vrem să știi”, iar vinerea și în cadrul emisiunii „Viața la țară”, într-un total de 54 de ediții de concurs.

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

În perioada 01.03.2021 – 30.04.2021, vă invităm să participați la concursul de fidelizare a ascultătorilor „ Un telefon pentru sufletul tău”, având două tipuri de premii: un premiu zilnic și un premiu săptămânal.

Premiul zilnic (un telefon mobil pentru seniori, model MM38D cu stand de incarcare) se va acorda în urma răspunsului corect oferit telefonic, în cadrul emisiunii „Vrem să știi”, de luni până vineri.

Premiul săptămânal (un telefon mobil pentru seniori, model MM740 cu stand de incarcare si radio incorporat) se va acorda vinerea, în cadrul emisiunii „Viața la țară”.

În cadrul emisiunilor „Bună dimineața, gospodari – orele 6:00-9:00”, și „Căruța 4x4 – ora 8:00-9:00” se va anunța, în cadrul rubricii „Concurs”, cuvântul cheie al emisiunii, pe care participanții la concurs trebuie să îl rețină sau să îl noteze.

Pentru a participa la concurs concurenții vor intra în direct, telefonic, cu realizatorul emisiunii „Vrem să știi” (ora 10:00 -11;00) și vor răspunde la întrebarea referitoare la cuvântul cheie al uneia din emisiunile „Bună dimineața, gospodari” și/sau „Căruța 4x4”.

Ediția de concurs se va considera încheiată când unul din concurenți oferă răspunsul corect. Concurentul care va răspunde corect va câștiga un premiu constând într-un telefon mobil cu facilități pentru persoane în vârstă sau persoane care necesită o atenție deosebită.

Premiul săptămânal, acordat vinerea la emisiunea „Viața la țară” (între orele 12:20 – 14:00), se va acorda în urma răspunsului corect la întrebarea referitoare la cuvintele cheie ale concursului din zilele precedente ale săptămânii (de luni până joi).

Ediția de concurs se va considera încheiată când unul din concurenți oferă răspunsul corect la toate cuvintele cheie. Concurentul care va răspunde corect va câștiga un premiu constând într-un telefon mobil, model MM740, cu facilități pentru persoane în vârstă sau persoane care necesită o atenție deosebită.

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiile constau în două modele de telefoane mobile pentru seniori oferite de sponsorul concursului, MAXCOM.

Pentru a intra în posesia premiului, câştigătorul trebuie să puna la dispoziție datele de contact (nume complet, adresă, număr de telefon, CNP) echipei de realizare a emisiunii, în conformitate cu regulamentul GDPR. Premiul nu poate fi convertit în bani.

Responsabilitatea privind transportul premiului la domiciliul câștigătorului aparține sponsorului.

În cazul în care câştigătorul nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, sau dacă niciun participant la concurs nu indică răspunsul corect, Radio România Antena Satelor îşi rezervă dreptul sa reporteze premiul pentru o altă ediție a concursului.

Numele câştigătorilor concursului va fi anunţat la radio (în emisiunile „Vrem să știi”/„Viața la țară”) și pe pagina de Facebook a Antenei Satelor (https://www.facebook.com/RadioAntenaSatelor)

Câștigătorul unei ediții de concurs (și a premiului aferent) nu mai are drept de participare la o ediție viitoare a concursului „Un telefon pentru sufletul tău”.

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor SRR, precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Radio România Antena Satelor va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs nu vor fi păstrate.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.antenasatelor.ro şi poate fi consultat şi în forma tipărită la sediul SRR, postul de radio Antena Satelor, din strada G-ral Berthelot nr. 60-64, între orele 9:00 – 17:00, de luni până vineri.

Regulament întocmit în data de 23 februarie 2021.

Citit 1260 ori