-

O tragedie a avut loc în seara de luni, 29 ianuarie, pe drumul național 5, în județul Neamț. O tânără de 18 ani a fost victima unui teribil  accident rutier, în urma căruia a decedat pe loc.

Fata se întorcea acasa de la serviciu si mergea pe marginea drumul national 15, în zona Cazaci, comuna Tarcau. Familia fetei este din Damuc, iar aceasta si-a gasit de lucru în comuna Tarcau, unde statea cu chirie.

Luni seara, drumul acesteia a fost scurtat brutal de un autoturism scapat de sub control de un sofer de 18 ani, care poseda permis de conducere de 2 luni. În urma impactului, a rezultat decesul pietonului, iar autoturismul a acrosat doua capete de podet si gardurile a doua imobile, oprindu-se la o distanta de 100 de metri fata de locul evenimentului rutier.

Conducatorul auto a fost ranit grav, fiind preluat si transportat pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tânarul a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Neamt cu politraumatisme. Politistii continua cercetarile sub aspectul savârsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Autor: GIANINA BUFTEA