-

Un bărbat din localitatea bistrițeană Dumbrăveni, și-a pierdut viața în pădure, după ce a fost lovit de un copac.

Bărbatul avea 36 de ani și se afla în pădure pentru a tăia lemne de foc pentru familie. El era însoțit și de un alt bărbat când un copac a căzut peste el, aflam de la Viorel Grosu - coresondent Radio Antena Satelor.

Leziunile cauzate de arbore i-au fost fatale bărbatului.Cel ce îl însoțea a sunat imediat la 112 și un echipaj de prim ajutor SMURD, un alt echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD cu o șenilată , au ajuns în zona greu accesibilă, însă nu au mai putut să-l ajute pe bărbat.

„Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat că bărbatul în vârstă de aproximativ 36 de ani prezenta leziuni incompatibile cu viața, astfel că a fost constatat de decesul la locul solicitării”, precizează reprezentanții ISU Bistrița.

În după-masa de ieri, 5 octombrie, în urma intervenției la un apel 112, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, în cadrul căruia efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care un bărbat a decedat.

Din primele date, bărbatul, în vârstă de 37 de ani din Dumbrăveni, ar fi tăiat lemne pentru foc împreună cu un alt bărbat de 36 de ani, din aceeași localitate, în pădurea Valea Hogii, de pe raza localității Dumbrăveni. La un moment dat, bărbatul de 37 de ani ar fi fost lovit de un lemn, fiindu-i provocate leziuni în urma cărora, din nefericire, a decedat.

Cadavrul a fost transportat în vederea efectuării necropsiei care va stabili cauza decesului. Cercetările continuă de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Foto: pixabay