-

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud organizează în perioada 18 iunie – 24 iunie Tabăra Națională de Arte Vizuale – ediția a VII-a.

Pentru aceasta tabara exista un numar de o suta de locuri disponibile.

De asemenea, în perioada 5 – 11 august este organizata Tabara Nationala Militara de Vara-editia a VI-a cu tot atâtea locuri. Taberele nationale se vor desfasura în Centrul de Agrement Sîngeorz-Bai.

Se pot înscrie elevi cuprinsi într-o forma de învatamânt, în clasele V-XII; cu vârsta cuprinsa între 10 si 20 de ani pentru tabara de arte vizuale si între 12 si 20 de ani pentru tabara militara, cetateni români cu domiciliul în România, apti din punct de vedere medical, având acordul scris al parintilor, în vederea participarii la tabara, sa nu mai fi participat în nicio alta tabara organizata de Ministerul Tineretului si Sportului sau de o directie din subordine în anul 2018.

Înscrierea participantilor pentru taberele nationale se realizeaza începând cu data de 29 mai pentru Tabara Nationala de Arte Vizuale se face pâna în data de 4 iunie, iar pentru Tabara Nationala Militara de Vara se face pâna în data de 20 iulie.

Candidatii vor fi admisi în urma selectiei în limita locurilor disponibile.

Masa si cazarea participantilor sunt asigurate de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud, iar transportul va fi asigurat de catre participanti.

(CRISTIANA SABAU)