-

Timpul de așteptare pentru înmatricularea autovehiculelor, în județul Covasna, ar putea scădea. Acum, locurile rezervate on-line sunt ocupate până la începutul lunii aprilie.

Toate locurile pentru înmatricularea autovehiculelor, puse la dispozitia publicului prin sistemul de rezervare on-line implementat de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Covasna, au fost ocupate pâna la începutul lunii aprilie.

Prefectul judetului Covasna, Sebastian Cucu a declarat ca timpul de asteptare, în medie de doua luni, este mai mic decât în alte judete si va putea fi scurtat în masura în care se vor face noi angajari, personalul existent fiind insuficient pentru volumul mare de munca.

Potrivit unui raport al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Covasna, anul trecut au fost înregistrate 36.258 de dosare de înmatriculare, preschimbare a certificatelor de înmatriculare, radieri si eliberarea autorizatiei provizorii de circulatie, fata de 26.184 în anul anterior, în crestere cu 10.074 dosare.

Autor: OANA NEGREA