-

Vremea va fi deosebit de rece în regiunile extracarpatice și în estul Transilvaniei, iar în nordul Moldovei va fi ger. Află care sunt prognozele pentru următoarele 3 zile.

Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații sub formã de ninsoare, în cea mai mare parte a Munteniei, și pe arii restrânse și în vestul, nord-vestul centrul țãrii. Local în sud-est și izolat în rest se va semnala polei sau ghețuș. Vântul va avea unele intensificãri în regiunile sudice dar și pe crestele montane.

Miercuri -18/2

Cerul va fi noros, iar aria precipitațiilor se va extinde dinspre regiunile vestice și sud-vestice astfel încât va cuprinde cea mai mare parte a teritoriului.

Joi -17/1

Vremea va fi în continuare deosebit de rece, iar local în nordul și centrul Moldovei noaptea va fi ger.  Vor fi precipitații sub formă de ninsoare în majoritatea regiunilor.

Vineri-17/1

Cerul va fi mai mult noros și pe arii restrânse se vor semnala precipitații sub formã de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile sud-estice

Temperaturi în principalele oraşe, 21 martiehttp://jurnalul.ro:                        

Bucureşti -3 ninsoare

Craiova -2ninsoare

Timişoara 1 ninsoare

Sibiu -1 ninsoare

Suceava -6 ninsoare

Galaţi -2 ninsoare

Constanţa 1 ninsoare

Cluj-Napoca 2 nori

Bacău -4 ninsoare

Baia Mare -5 ninsoare

Iaşi -4 ninsoare

Oradea 2 nori

Reşiţa 0 ninsoare

Piteşti 2 ninsoare

Braşov 2 ninsoare

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 6:17 Soarele apune: 18:27

Presiunea atmosferică: 1012 mmHg

Viteza vântului:   55 km/h (S-V)

 Sursa: Jurnalul.ro