-

Tânăr de 21 de ani arestat preventiv pentru viol, lipsire de libertate şi violenţe în cazul unei minore de 15 ani.

Un tânăr de 21 de ani din Sălaj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, joi, el fiind acuzat că a sechestrat, bătut şi violat o adolescentă de 15 ani.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii vineri, de Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, în data de 18 august poliţiştii s-au sesizat din oficiu despre faptul că o adolescentă de 15 ani, este constrânsă de un tânăr de 21 de ani, din judeţul Sălaj, să locuiască împreună cu acesta într-o locuinţă din Zalău.

'Din cercetările efectuate s-a stabilit că, la data de 16 august, victima a plecat în vizită la locuinţa tânărului, unde rămas pentru câteva zile. În această perioadă (16-18 august), tânărul, prin folosirea actelor de violenţă, a obligat-o să întreţină raporturi sexuale', se arată în comunicat de presă menţionat.

Potrivit sursei citate, tânărul este cercetat de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru de comiterea infracţiunilor de viol, lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe.

Cel în cauză a fost reţinut de poliţişti, iar în cursul zilei de joi instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

De asemenea, poliţiştii au sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, adolescenta fiind preluată şi internată într-un centru de pe raza judeţului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu, dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. AGERPRES

Foto: Pixabay