-

Două persoane din municipiul Tecuci, între care un minor, au fost reţinute pentru 24 de ore după comiterea unei tâlhării, informează IPJ Galaţi.

Potrivit sursei citate, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin apelul unic de urgenţă 112, de către un bărbat din localitate Tecuci, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă suma de 4.600 de lei şi alte bunuri.
În urma primelor verificări, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Tecuci au stabilit că persoanele în cauză au pătruns în locuinţă pe o fereastră rămasă neasigurată şi, fiind surprinse de proprietar, l-au ameninţat cu un cuţit, fugind cu banii şi bunurile găsite. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.
Poliţiştii i-au identificat pe prezumtivii autori ai faptei, un bărbat de 39 ani şi un minor de 17 ani, ambii din municipiul Tecuci. Odată cu depistarea acestora, s-a reuşit recuperarea în parte a prejudiciului, respectiv suma de 2.700 lei şi bunurile sustrase.
Cei doi au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă. 

RADOR
Foto: Pixabay