-

Poliţiştii dirijează traficul pe un tronson al Autostrăzii Soarelui Bucureşti - Constanţa din cauza unui accident rutier produs în această dimineaţă.

De la centrul Infotrafic al Poliţiei Române, comisarul-şef Ramona Tudor vine cu detalii despre acest incident, dar şi cu recomandări pentru cei aflaţi la volan.
Un accident s-a produs în această dimineaţă la Km. 85 al autostrăzii A2, pe sensul dinspre capitală către litoral, în zona localităţii Dragoş Vodă din judeţul Călăraşi, în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, cele două autoturisme au rămas imobilizate pe benzile de rulare. Două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale, cu leziuni uşoare la o primă evaluare. Circulaţia se desfăşoară doar pe banda de urgenţă, estimându-se ca în cel mai scurt timp traficul să fie reluat pe cele două benzi de rulare. Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată condiţiilor de trafic, să semnalizeze intenţia de schimbare a benzii de circulaţie, iar orice astfel de manevră să o efectueze după o asigurare corespunzătoare.

RADOR
Foto: Pixabay