-

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Drobeta" al judeţului Mehedinţi recrutează candidaţi care doresc să urmeze cursurile instituţiilor de învăţământ ale MAI și MAPN, pentru a deveni pompieri.

Pentru Facultatea de Pompieri sunt scoase la concurs, în acest an, 50 de locuri, iar la Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti sunt disponibile 300 de locuri.
În funcţie de locurile scoase la concurs, tinerii, băieţi şi fete, care au domiciliul în judeţul Mehedinţi şi doresc să urmeze o carieră militară, pot depune cereri de înscriere la sediul inspectoratului, până la data de 24 mai, pentru cei care doresc să urmeze Facultatea de Pompieri şi până la data de 15 noiembrie, pentru cei care doresc să urmeze cursurile Şcolii de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti.
Detalii privind procedura admiterii şi repartizarea locurilor pe instituţii şi unităţi de învăţământ se pot obţine accesând: Broşură admitere: https://bit.ly/2Vg4DGS, https://bit.ly/2LyFJCM sau prin intermediul structurii de resurse umane, existentă la nivelul inspectoratului.

 

RADOR

Foto: Pixabay