-

În municipiul Timişoara vor funcţiona 17 centre pentru vaccinarea anti-COVID a populaţiei. 9 dintre cele 17 centre vor funcţiona în spaţii private.

"Ieri am finalizat lista centrelor de vaccinare. Vom avea în tot oraşul 17 centre de vaccinare, din care 9 o să fie încăperi din mediul privat. Eu mă bucur foarte mult pentru că noi am făcut un apel şi la mediul privat să pună la dispoziţie spaţii. De exemplu, va fi un spaţiu de vaccinare la mall, unul la complexul ISHO, este şi o clinică privată care pune la dispoziţie un spaţiu", spune edilul Timişoarei.
Primarul Dominic Fritz a mai precizat că se aşteaptă din partea autorităţilor centrale procedurile pentru înfiinţarea şi autorizarea centrelor de vaccinare anti-COVID-19.
"Mai lipseşte să primim un buget ca să putem achiziţiona frigidere, paturi şi aşa mai departe. Dar noi deja lucrăm să le amenajăm, de exemplu la INCUBOXX vom amenaja, să fie peste tot în oraş ca să fie uşor accesibil pentru populaţie", spune Dominic Fritz.
Dominic Fritz a făcut un apel la oameni să se imunizeze împotriva infecţiei cu SARS-CoV-2 să informeze din surse oficiale despre campania imunizare cu ser.

RADOR
Foto: pixabay