-

Un bărbat din judeţul Bistriţa-Năsăud a rămas fără tractor, utilajul fiindu-i confiscat de comisarii Gărzii de Mediu.

Bărbatul a fost prins în timp ce transporta deşeuri, pe care intenţiona să le depoziteze ilegal, informează Instituţia Prefectului. În acest caz a fost aplicată şi o amendă în cuantum de 15.000 de lei.
Potrivit Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud, incidentul s-a produs pe raza oraşului Sângeorz-Băi. "ťUrmare a apariţiei în mediul online a imaginilor cu transportul ilegal de deşeuri provenite din construcţii şi demolări în Sângeorz-Băi, o echipa de comisari din cadrul Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud s-a autosesizat. A fost indentificat conducătorul auto, acestuia i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională principala de 15.000 de lei
şi sancţiunea complementară a confiscării tractorului agricol şi a remorcii acestuia"ť, se arată într-un comunicat de presă al Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud.
Autorităţile judeţene atrag atenţia că acţiunile de acest gen vor continua, scopul lor fiind acela de a stopa fenomenul depozitării ilegale a deşeurilor.

RADOR
Foto: Pixabay