-

 Magistrala Bucureşti - Constanţa s-a redeschis, anunţă Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

În acest moment, circulaţia trenurilor spre şi dinspre litoral este operaţională pe ruta directă Bucureşti - Constanţa, cu mentiunea că în zona staţiei Feteşti traficul feroviar este redirecţionat pe un singur fir de circulaţie, deoarece intervenţiile în zona deraierii sunt încă în desfăşurare.

Echipele de intervenţie ale CFR SA, mobilizate la faţa locului, au reuşit noaptea trecută să elibereze gabaritul căii ferate pe un fir de toate cele 5 vagoane deraiate şi, de asemenea, să finalizeze lucrările de reparaţii la linia de cale ferată, inlclusiv la firul de contact, cel care asigură alimentare locomotivelor cu energie electrică.
Echipele de intervenţie ale CFR SA acţionează în continuare în staţia Feteşti cu personal propriu şi utilaje de mare tonaj, pentru finalizarea tuturor lucrărilor necesare restabilirii traficului feroviar în condiţii normale, pe ambele fire de circulaţie.
CFR SA transmite scuze tuturor călătorilor afectaţi de evenimentul feroviar din staţia Feteşti şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

RADOR

Foto: Pixabay