-

InterRegio 1691, care a plecat puţin după ora 11:00 din Bucureşti şi urma să ajungă la Timişoara în jurul orei 21:00, e oprit în staţia Drăgăneşti Olt de mai bine de două ore.

CFR Călători a confirmat că garnitura este oprită acolo pentru că locomotiva s-a defectat şi a comunicat că a fost trimisă o altă locomotivă care să preia trenul. Călătorii aflaţi în tren însă nu au fost anunţaţi de ce staţionează la Drăgăneşti Olt de atâta timp şi nici când se estimează că garnitura ar putea pleca din nou la drum către Timişoara. Minodora Condurache, studentă aflată în tren: „Climatizarea nu prea face faţă. Unii dintre oameni au plecat cu personalul care a trecut pe lângă noi, care se ducea spre Craiova, însă mai suntem câţiva care merg spre Timişoara şi care trebuie să aşteptăm şi aşteptăm deja de două ore şi ceva. A venit după o oră şi ceva un domn care a întrebat cine se duce spre Craiova. A venit doar un poliţist cu două sticle de apă şi a întrebat cine doreşte apă. Oamenii au început să întrebe ce se întâmplă, de ce nu comunică nimeni nimic, însă a spus că el nu e vinovat cu nimic şi el nu răspunde de defecţiunile trenului. El doar se ocupă de ordinea interioară.”
Un alt tren InterRegio, care circulă de la Bucureşti la Arad, a ajuns cu întârziere la destinaţie, pentru că sistemele de alimentare dintr-un vagon au fost grav avariate după ce trenul a trecut peste o roată de tractor abandonată pe şină, la Ţânţăreni în judeţul Gorj.

RADOR
Foto: Pixabay