-

Parcul Dinozaurilor de la Râşnov este una dintre cele două locaţii care au fost incluse în topul european al celor 50 de destinaţii pentru familii şi copii.

Este primul astfel de clasament al destinaţiilor din Europa, alcătuit de FatherMag.com.
Parcul le oferă vizitatorilor peste 3 hectare de pădure în care pot învăţa despre dinozauri din toate speciile, pot experimenta mai multe tipuri de cutremure şi se pot distra la facilităţile acestuia.
Pe parcursul verii, în zilele de weekend, vizitatorii au putut chiar şi să înopteze printre dinozauri. De săptămâna viitoare, va începe o altă serie de activităţi destinate copiilor, spune directorul parcului, Adrian Apostu: „Avem nişte activităţi tip sleepover în care se înnoptează, nu doar se vizitează ci se înnoptează, se doarme la noi în parc, în corturi. Am făcut-o toată vara şi cererile au fost mult peste ceea ce am putut noi oferi, iar săptămâna viitoare avem din nou activităţi în parc, pictură pe feţe, distracţie cu copiii, concursuri, premii, în fiecare weekend avem activităţi suplimentare”.
Dino Parc Râşnov poate fi vizitat zilnic începând cu ora 10:00, iar toate evenimentele organizate acolo pot fi urmărite pe pagina de facebook sau pe site-ul parcului.

RADOR
Foto: Pixabay