-

Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” împreună cu Asociația Culturală “Ioan Cavaler de Pușcariu” organizează expoziția “Viața, oamenii și diversitatea portului popular din Veneția Făgărașului”.

Direcţia Generală de Paşapoarte a anunţat prelungirea programului de lucru în perioada de vară, pentru a preveni aglomerările.

Publicat în Utile

Ministrul agriculturii susţine că România şi celelalte state europene vor trebui să depună eforturi pentru protejarea produselor agricole.

Publicat în Actualitatea agricola
Sâmbătă, 12 Iunie 2021 12:59

Sărbătoarea Cireșului s-a reluat la Buzău

Tradiționala sărbătoare a cireșului s-a reluat sâmbătă, 12 iunie a.c., la Stațiunea Istrița, Comuna Săhăteni din județul Buzău.

Publicat în Actualitatea agricola

Asociaţia Producătorilor de Carne de Porc din România estimează pentru lunile următoare o creştere cu minimum 25% a preţurilor pentru consumator, din cauza importurilor şi a costului ridicat al furajelor.

Publicat în Economic

Fermierii din Mehedinţi sunt nemulţumiţi de prevederile Planului de Redresare şi Rezilienţă, despre care spun că alocă prea puţini bani pentru agricultură.

Publicat în Actualitatea agricola

A câștiga la loterie înseamnă o șansă la 14 milioane, ceea ce înseamnă că este un lucru la care cei mai mulți oameni nu pot decât să viseze.

Publicat în Utile

Executivul comunitar a aprobat înscrierea sa în registrul produselor care beneficiază de indicație geografică protejată, în care sunt înscrise alte 1.760 de produse provenind din statele membre.

Publicat în Actualitatea agricola
Miercuri, 02 Iunie 2021 22:35

Piaţa muncii dă semne că îşi revine

Piaţa muncii dă semne că îşi revine, spun reprezentanţii unei platforme de recrutare, după ce au analizat activitatea din luna mai.

Publicat în Locuri de munca

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj , a găzduit vineri, 28 mai, Expoziția ”Călătorie în bucătăria tradițională românească” un eveniment de tradiție, organizat deja de 14 ani și găzduit acum la Centrul de Cercetări pentru Biodiversitate din campusul USAMV.

Pagina 1 din 40