-

Gastronomie

În patriarhalitatea ei, emanînd senzaţia că este "locul în care nu se întîmplă nimic", fiecare mică localitate de munte din Elveţia – iar Pays d’Enhaut nu face deloc excepţie – este, în acelaşi timp, un spaţiu turistic prin excelenţă.

Nu era prima dată când îl vedeam pe călugărul athonit Epifanios Mylopotaminos gătind. L-am văzut făcând asta și în chilia lui din Muntele Sfânt, în vreme ce-mi vorbea despre rețetele din cartea lui de bucate.

Drept e că puține lucruri se știu despre ce mâncau dacii. Poate, din legenda aceea cu Lisimach și Dromichetes, să înțelegem că dacă voiau, puteau fi și rafinați (în înțelesul epocii), dar că preferau frustețea obiceiurilor moștenite din neam.

Pagina 14 din 211
Save
Cookies - preferințele utilizatorului
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă refuzați utilizarea cookie-urilor, este posibil ca acest site să nu funcționeze conform așteptărilor.
Accept
Nu accept
Află mai multe
Functional
Instrumente utilizate pentru a vă oferi mai multe funcții atunci când navigați pe site, acestea pot include partajarea socială.
PHP.net
Accept
Nu accept
Marketing
Set de tehnici care au ca obiect strategia comercială și în special studiul pieței.
Facebook
Accept
Nu accept
Vot
Vot
Accept
Nu accept