-

Gastronomie

Două au fost raţiunile pentru care, spre sfârşitul anului 1912 şi începutul celui următor – adică, în urmă cu exact un secol - în România s-a reglementat punerea în circulaţie a cărnii de cal, pentru consumul populaţiei.

A murit după o hemoragie abdominală masivă, în urma unei operații recente la stomac. Lumea gastronomică mondială este în doliu, după ce renumitul chef s-a stins din viață.

Marii chefs bucătari sunt, întotdeauna, creatori de școală culinară și, la acest capitol, de bună seamă că nici Jariștea Locantă, sub privegherea Kerei Calița, nu face abatere, ba chiar dimpotrivă. Cuhnia restaurantului din inima Bucureștilor vechi a fost și este conturată gastronomic de cultura, avântul și mâinile de aur ale unicului Nicolas Bodislav, întâiul sfetnic al meselor întinse cu grijă și fală ale Jupânesei.

Pagina 16 din 211
Save
Cookies - preferințele utilizatorului
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă refuzați utilizarea cookie-urilor, este posibil ca acest site să nu funcționeze conform așteptărilor.
Accept
Nu accept
Află mai multe
Functional
Instrumente utilizate pentru a vă oferi mai multe funcții atunci când navigați pe site, acestea pot include partajarea socială.
PHP.net
Accept
Nu accept
Marketing
Set de tehnici care au ca obiect strategia comercială și în special studiul pieței.
Facebook
Accept
Nu accept
Vot
Vot
Accept
Nu accept