-

Aruncați-o imediat din bucătărie! Vă otrăvește încet și vă aduce o grămadă de boli

Folia de aluminiu, care ajută alimentele să se coacă mai repede și să fie mai suculente este periculoasă pentru sănătatea oamenilor, spun specialiștii. După cum reiese și numele, această folie este fabricată din aluminiu.

Dupa contactul cu produsele, metalul este excretat in alimente si mai tarziu intra in organism. Substanta este toxica mai ales pentru sistemul nervos. La adulti aceasta duce la hiperactivitate, dar ar putea creste riscul de debut si dezvoltarea bolii Alzheimer.

Asa ca, atunci cand gatiti ceva de mancare, nu mai folositi folie de aluminiu. Din pacate, acest lucru se aplica si in cazul pestelui si unele tipuri de carne, care sunt adesea invelite in acest produs industrial.

De-a lungul timpului, aluminiul se acumuleaza in oase, organe si alte tesuturi ale corpului. Semne timpurii ale otravirii cu aluminiu includ slabiciune musculara, dureri osoase, atacuri de panica si confuzie.

La copii, aceasta otravire poate provoca retard in crestere si dezvoltare.

Citeste continuarea pe bewoman.ro