-

Cel mai sănătos ketchup făcut în casă: Află care este cea mai bună rețetă

Ketchupul este unul dintre cele mai utilizate condimente din lume, dar cel aflat în magazine este procesat și plin de aditivi.


Dacă mergeți la magazinul de produse alimentare și luați orice fel de ketchup, veți descoperi că cele mai multe dintre ele conțin sirop de fructoză de porumb.

Ketchup-ul vândut astăzi este departe de rețeta originală fermentată, ambalată cu alimente sănătoase, întregi.

Majoritatea produselor vândute pe piață conțin sirop de porumb cu conținut ridicat de fructoză, dar și alți conservanți dăunători și aditivi pentru a imbunătăti durata de conservare și gustul.

Cea mai bună modalitate de a vă proteja familia în timp ce vă bucurați de condimentul preferat este să vă faceți propria variantă sănătoasă cu roșii organice și alte alimente întregi. (PM)

Ketchup-ul este un ingredient nelipsit din bucătăria unei gospodine și cu siguranță un sos delicios pentru cei mici. Este des folosit pentru burgeri sau hotdog, este excelent adăugat pe pizza și se asortează perfect aproape oricărui tip de mâncare.

Se găsește în mai multe variante, de la cele procesate, până la cele bio.

Majoritatea sosurilor de ketchup care se găsesc în comerț conțin sub 40% roșii, așa că pentru o alimentație sănătoasă se recomandă mult mai mult ca acesta să fie făcut în casă. De asemenea, cum aceste produse sunt pline de E-uri și conservanți în magazine, cel mai bun ketchup este cel făcut de tine, deoarece este 100% natural, are un gust deosebit de bun și rezistă pe toată perioada iernii.

Ingrediente

3 kilograme de roșii cărnoase
1,5 kilograme de ardei capia, este de preferat ca aceștia să fie roșii
ardei iute, dacă doriți ca sosul să fie picant
6 cepe medii
6-10 căței de usturoi
6-7 frunze de țelină cu tot cu tulpină

Citeste continuarea pe YVE.ro