Rețetă pas cu pas: Ruladă de pui cu umplutură
Ruladă de pui cu umplutură de roșii cherry, busuioc și măsline servită în sos de brânză cu smântână.
10 Iulie 2015, 08:25
Reteta de rulada de pui cu umplutura se pregateste in 3 pasi simpli: pregatim umplutura, condimentam carnea si o punem la cuptor, dupa care se prepara sosul.
Este un preparat ideal care se serveste alaturi de garnitura preferata a familiei. Rulada de pui cu umpluta contine legume proaspete si masline, iar carnea devine suculenta si frageda, gatita in staniol la cuptor.
Ingrediente
– 2 buc. piept de pui
– 7-8 buc. rosii cherry
– 7-8 buc. masline
– 3 catei de usturoi
– un pumn de frunze proaspete de busuioc
– sare si piper
– ulei de masline
Pentru sos
– 150 ml. smantana lichida
– 100 g. branza mucegaita
Preparare Rulada de pui cu umplutura
Incepeti prin prepararea umpluturii. Se taie rosiile cherry, maslinele jumatati, 3 catei de usturoi si frunzele de busuioc tocate. Se toarna cu ulei de masline si se lasa umplutura sa se parfumuze.
In acest timp, se prepara carnea de pui.