-

Cheesecake marmorat cu piure de dovleac

Un desert perfect folosind ingrediente specifice toamnei se obtine usor daca alegi sa prepari un cheesecake cu dovleac.

Pentru orice ocazie, se poate prepara din timp si refrigera pana la 3 zile. Ai nevoie de o forma rotunda (preferabil cu parti detasabile), biscuiti aromati cu ghimbir, piure de dovleac, cateva condimente, crema de branza si putina atentie si rabdare.


Ingrediente

250 g biscuiti cu ghimbir, 3 linguri de unt topit, 200 g piure de dovleac, o lingurita de scortisoara macinata, 1/4 lingurita de sare, 1/4 lingurita de nucsoara, 1/8 lingurita de praf de cuisoare, 250 g zahar, o lingura de faina, 900 g crema de branza (amestec din branza si mascarpone sau crema de branza gata preparata), o lingurita de esenta de vanilie, 60 g smantana rece, doua galbenusuri de ou si doua oua (la temperatura camerei)

Citeste continuarea retetei AICI