-

Festivalul Dulciurilor, la Brăila

Festivalul Dulciurilor, primul eveniment de acest gen care are loc la Brăila, se desfășoară în aceste zile pe strada Mihai Eminescu.

Nu mai puțin de 26 de producători de dulciuri - cofetării, fabrici de prăjituri, producători de înghețată sau de Kurtos Kolacs - din Braila, Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Pitesti, Harghita, Bihor si Ilfov se vor instala în casutele de lemn puse la dispozitie de Primarie si vor îmbia vizitatorii cu tot ce au mai bun, în cadrul unei expozitii cu vânzare. Programul de vizitare este pâna duminica, între orele 10.00 - 22.00.

Pentru ca evenimentul se adreseaza cu precadere celor mici, pe parcursul zilelor de vineri, sâmbata si duminica, vor avea loc spectacole de teatru pentru copii, ateliere de creatie dar si defilari ale unor personaje din povesti sau desene animate. Acestea vor fi puse în scena de actorii teatrului “Carabus” din Braila, dar si de trupe venite din Bucuresti si Iasi.

Duminica seara, va avea loc un spectacol de muzica medievala sustinut de trupa Pontice, începând cu ora 20.30, iar de la 21.30 trupa Over & Band va sustine un concert rock. Cele doua spectacole vor fi gazduite de o scena amplasata în parcarea de la intersectiei strazii Mihai Eminescu cu strada Mihail Sebastian.

GINA BAHOR

Citește și Sfatul medicului, cu privire la tratamentul celor mai grave boli