-

O nouă ediție e Festivalului Vinului

O nouă ediție e Festivalului Vinului a fost programată să se desfășoare în primul sfârșit de săptămână din luna noiembrie, la eveniment organizatorii invitând producători de vin din județul Arad și din alte județe din vestul țării și artiști apreciați la nivel național.

Festivalul Vinului, editia 2018, va avea loc în perioada 2-4 noiembrie, în Parcul Padurice, din spatele Casei de Cultura a Sindicatelor, unde, pe lânga degustari de vinuri si produse specifice unei astfel de sarbatori va fi prezentat si un consistent program artistic cu muzica de petrecere, muzica usoara si muzica populara.

Pe lânga vinuri, participantii la festival vor mai putea sa deguste o gama diversa de brânzeturi dar si produse traditionale specifice judetului Arad.

În cadrul festivalului, într-un cort care va fi amplasat în Parcul Padurice vor avea loc, zilnic, degustari de vinuri si prezentari de produse, la care au fost invitati sa participe somelieri din judetul Arad si din alte judete, dar si reprezentantii cramelor din judetul Arad.

Evenimentele vor fi dedicate reprezentantilor HoReCa dar si publicului.

Totodata, în cele trei zile ale festivalului vor fi organizate spectacole artistice cu muzica de petrecere, muzica lautareasca, muzica usoara si muzica populara invitatii speciali fiind Fanfara Shukar din 10 Prajini, Ellie White, Rona Hartner cu taraful Bucuresti si numerosi solisti de muzica populara din provinciile istorice ale tarii si din judetul Arad.

Festivalul Vinului are ca scop, pe lânga oferirea a trei zile de distractie si voie buna, si promovarea producatorilor de vin din judetul Arad dar si promovarea Aradului ca destinatie turistica, în special a zonelor unde se poate practica turismul viticol.(IOAN SUCIU)