-

O platformă specializată în livrarea de mâncare va lăsa comenzile la uşă

Una dintre platformele româneşti de food delivery anunţă introducerea unei opţiuni care să limiteze interacţiunea dintre clienţii care comandă online şi curierii ce livrează mâncarea, ca măsură de prevenire a răspândirii virusului COVID-19.

Astfel, potrivit unui comunicat al EuCeMananc, utilizatorii pot alege ca, în loc ca livratorul să le înmâneze direct comanda, să o lase la uşă sau într-un loc specific menţionat de client în aplicaţia de utilizator, urmând ca acesta să o ridice imediat ce este anunţat telefonic de efectuarea livrării.

În acest sens, reprezentanţii platformei online recomandă tuturor clienţilor să utilizeze plata cu cardul, mai ales în această perioadă, şi să respecte măsurile de prevenţie recomandate de autorităţi.

'Siguranţa clienţilor noştri se află pe primul loc şi încercăm să limităm pe cât posibil orice interacţiune care ar putea favoriza răspândirea virusului. Oamenii au nevoie de mâncare în continuare, e o nevoie de bază, iar noi ne străduim să găsim soluţiile potrivite pentru ca mâncarea să ajungă la ei în condiţii optime de igienă şi siguranţă', susţine Mihai Brenda, COO EuCeMananc.

EuCeMananc oferă utilizatorilor din 19 oraşe posibilitatea să comande online mâncare şapte zile pe săptămână, de la cele 700 de restaurante disponibile în aplicaţie şi îşi propune să vină constant cu oferte noi pentru clienţii săi şi să ofere o diversitate cât mai mare a gamei de preparate.

În septembrie 2019, platforma a cooptat eMag în acţionariatul companiei, obiectivul fiind acela de a accelera dezvoltarea afacerii prin creşterea numărului de restaurante aflate pe site şi a varietăţii de mâncare care ajunge la clienţii săi.

În urma investiţiei, retailerul online eMag a preluat 54% din acţiuni, dar o parte dintre antreprenorii fondatori conduc în continuare compania.

EuCeMananc a fost fondată de un grup de antreprenori în urmă cu şapte ani, iar serviciile oferite sunt disponibile atât prin aplicaţiile Android şi iOS, cât şi online, pe site-ul cu acelaşi nume.

AGERPRES