-

„Mic Dejun la Margina”, premiat de Reţeaua Europeană de Turism Cultural

Proiectul agroturistic „Mic Dejun la Margina” a obţinut locul al treilea în cadrul concursului Destinaţia 2021 pentru Turism Cultural Sustenabil.

Premiile sunt oferite de Reţeaua Europeană de Turism Cultural iar ceremonia a avut loc aseară, în Atena, cu ocazia organizării celei de-a 14-a ediţii a Conferinţei Internaţionale pentru Turismul Cultural din Europa.
Este un loc binemeritat, spune directorul executiv al Asociaţiei pentru Promovarea Turismului din Timiş, Delia Barbu, având în vedere că ceilalţi concurenţi au avut în spate o susţinere mult mai consistentă.
Proiectul, care a luat naştere în Timiş, în 2017, a fost printre cei 5 finalişti ai galei, la categoria „Turismul la pas şi călătorii lente - Sinergii cu turismul cultural”.
Printre celelalte oferte turistice s-a numărat încă un produs din România, mai exact o atracţie turistică din Maramureş. Pe lângă disticţie, proiectul „Mic Dejun la Margina” va beneficia de promovare şi recunoaştere la nivel european, sub tutela reţelei de turism.