Batoane Bounty
Timp de preparare: 60 minute
25 August 2015, 11:28
Ingrediente: 400 g ciocolată cu lapte, 3 ceşti nucă de cocos rasă, 1 ceaşcă lapte condensat îndulcit
Mod de peparare:
1. Amestecă nuca de cocos cu laptele condensat îndulcit într-un castron. Formează cu mâinile curate batoane de pastă de cocos lipicioasă.
2. Tapetează o tavă mare cu hârtie de copt şi aşează batoanele de cocos pe hârtie. Dă batoanele la congelator circa 20 de minute.
3. Taie ciocolata şi pune 2-3 din ea la topit în microunde sau pe bain marie. Adaugă restul de ciocolată şi amestecă până este topită şi mai rece.
4. Ia batoanele de cocos şi înmoaie-le în ciocolata topită, scoate-le cu o furculiţă.
5. Lasă-le pe un şervet de hârtie, la uscat şi întărit, circa 2 ore, apoi serveşte delicioasele batoane Bounty.