Brânzoaice (Rețeta lui Radu Anton Roman)
Mai puțin aprige decât cele brăilene, brânzoaicele muntenești oscilează între a deschide masa sau a fereca-o între cele dulci.
17 Noiembrie 2016, 08:02
Le prefer, din motive sentimentale (nu pot intra in amanunte, n-am facut-o atunci, la vremea cuvenita, cum o s-o mai pot face acum, cu ghiocei la tample, pe suflet sau mai stiu eu unde?!) la inceputul mesei, cu smantana, au un gust sarat dulceag care deschide poftele si face sa sara nasturii cingatorilor (gata, v-am spus ca nu intru in amanunte - desi, de fapt, niciodata nu mi-a placut sa ies din ele, sunt lumea mea, traiesc gratie nuantelor mititele, vesele, sturlubatice, poznase, respir prin mici spurcaciuni peltice, neinsemnate, infinite, tot timpul vii, vanzolindu-se in calea universului, impiedicandu-l sa evolueze, sa-si arate maretiile, ma simt reprezentat de detalii si aluzii otravite, marunte, mincinoase, de divagatii subtirele, grabite, sentimentale, de barfulete pofticioase si virgine, de fecioare grasute si perverse, generoase, proaste, indragostite, timide, Mioara, si atat, mai mult nu scoateti de la mine).
Afla ingredientele si modul de preparare pe Bucataria lui Radu