Cheesecake marmorat cu piure de dovleac
Un desert perfect folosind ingrediente specifice toamnei se obtine usor daca alegi sa prepari un cheesecake cu dovleac.
25 Septembrie 2015, 06:56
Pentru orice ocazie, se poate prepara din timp si refrigera pana la 3 zile. Ai nevoie de o forma rotunda (preferabil cu parti detasabile), biscuiti aromati cu ghimbir, piure de dovleac, cateva condimente, crema de branza si putina atentie si rabdare.
Ingrediente
250 g biscuiti cu ghimbir, 3 linguri de unt topit, 200 g piure de dovleac, o lingurita de scortisoara macinata, 1/4 lingurita de sare, 1/4 lingurita de nucsoara, 1/8 lingurita de praf de cuisoare, 250 g zahar, o lingura de faina, 900 g crema de branza (amestec din branza si mascarpone sau crema de branza gata preparata), o lingurita de esenta de vanilie, 60 g smantana rece, doua galbenusuri de ou si doua oua (la temperatura camerei)