Chifteluțe de icre (Rețeta lui Radu Anton Roman)
Chiar daca nu esti un mare amator de peste, reteta de chiftelutele de icre te va atrage negresit.
04 Mai 2017, 08:36
Primavara, inainte de prohibitie, pescarii Dunarii prind in plase tot felul de albitura dar si peste mai mare, plin de icre.
Sunt o delicatesa in ciorba sau prajite, dar se fac si asa, in amestec de „chiofte“
Tot pe Dunare suntem, asa ca opriti-va si la Istria sa beti un Sauvignon bine intarit, nu atat de fraged si suav ca la Dragasani, ci mai nervos si mai aprig, gata sa infrunte lucru greu.
Ingrediente chiftelute de icre (Reteta lui Radu Anton Roman)
300 g icre (scoase din camesi)
3 cartofi
3 oua
1 ceapa
sare, piper
ulei pentru prajit
100 g faina + 100 g malai, bine amestecate
cativa catei de usturoi
Afla modul de preparare al acestei retete pe Bucataria lui Radu