Ciocănele de pui învelite în bacon
Ciocănelele de pui învelite în bacon sunt gustări delicioase.
30 Septembrie 2015, 04:22
Este indicat, totusi, daca ciocanelele de pui se pregatesc pentru copii, sa se renunte la bacon.
Ingrediente:
- 12 ciocanele de pui
- 12 felii de bacon afumat
- sucul de la o lamaie
- 2 cate usturoi
- paine prajita.
Mod de preparare:
Ciocanele
le de pui invelite in bacon sunt un tip de mancare ideal meselor pentru copii sau servirii impreuna cu prietenii. Intai de toate se va incinge cuptorul la 200° C/gaz 6, dupa care se va amesteca sucul de la o lamaie cu usturoiul si se va asezona. Carnea se va intepa de cateva ori si se va stropi cu sucul rezultat din amestecul facut anterior. Se va infasura fiecare ciocanel intr-o felie de bacon si se vor aseza in tava stropindu-se cu zeama de lamaie.
Se vor tine la cuptor in jur de 50 de minute pana cand carnea se patrunde si baconul devine crocant. Ciocanelele de pui invelite in bacon se pot servi atat calde, cat si reci.