Coaste de porc cu miere și ceapă confiata
Coastele de porc cu miere și ceapă confiata se fac foarte ușor și foarte rapid.
08 Octombrie 2015, 05:13
Ingrediente
- un kg de ceapa dulce
- un kg de coaste de porc
- 500 ml de cidru
- doua linguri de miere
- doua linguri de mustar
- un praf de curry
- 20 g de unt
- sare, piper
Curata ceapa si tai-o fasii. Topeste untul intr-o tigaie si soteaza ceapa, pana isi lasa toata apa. Ceapa nu trebuie sa fie prajita, trebuie sa ramana alba. Toarna cidrul in tigaie, pune sare, piper si acopera cu hartie de aluminiu. Lasa la foc mic 30 de minute.
Intre timp, spala coastele de porc, sterge-le de apa, apoi separa-le. Amesteca mierea, mustarul si praful de curry si unge coastele.
Cand iei ceapa de pe foc, pune-o intr-o tava pentru cuptor si aseaza deasupra coastele de porc. Lasa tava la cuptor in jur de 20 de minute la termostat 6, pana cand coastele sunt bine rumenite.
Langa coaste de porc cu miere si ceapa confiata poti face o garnitura de orez basmati.