Coaste de porc la cuptor cu vin roșu
Pentru masa de astăzi vă propunem să gătim coaste de porc la cuptor cu vin roșu, pe care le puteți servi cu garnitura preferată.
02 Septembrie 2015, 07:01
Ora: 20 min
Nivel: Mediu
Nr portii: 4
Aceste coaste de porc la cuptor cu vin rosu se condimenteaza bine si se lasa o perioada de timp pentru a se marina. Coastele de porc la cuptor se coc in 3 temperaturi diferite pentru a capata o crusta si o culoare speciala. Sunt delicioase si merita sa incercati reteta de coaste de porc la cuptor cu vin rosu.
Ingrediente
– 1 lingurita sare
– 2 lingurite boia de ardei
– 1.5 kg coaste de porc
– 200 ml vin rosu
– 0,5 lingurita nucsoara
– 1 lingurita cimbru
– 0,5 lingurite chimion
Preparare coaste de porc la cuptor cu vin rosu
Intr-un bol se amesteca toate condimentele uscate. Dupa aceea se ruleaza carnea si se lasa la frigider timp de 4 ore.
Se adauga 200 ml vin rosu, se inveleste in folie si se pune tava in cuptor. Se coace primele 40 de minute la 200 ° C, si apoi timp de inca 2 ore si 30 de minute la 140 de grade.
Apoi scoateti folia si reveniti in cuptor prin cresterea temperaturii la 200 de grade. Sigilati pentru a obtine o culoare mai inchisa si crusta.
Se serveste cu garnitura la alegere.