Fasole şi cârnaţi pentru turiştii saxoni (rețeta Kerei Calița)
Dupa echinoctiu, se stie, valurile se domolesc si oaspetii cu dolari si euroi dau navala in insule, spre studiul anticelor situri si destrabalarile adiacente. La breakfast-ul de la miezul zilei, desigur, vor fasole cu carnati. Nu-i mare cazna pentru kiria Heleni, se pregateste cu : - o felie groasa de sunca - 3 carnati de porc (chiar si la zi de post, Doamne iarta-ne !) - 300 grame fasole boabe uscate
20 Februarie 2017, 07:22
-o capatana de usturoi
-o ceapa mare
-20 grame pulbere de paprika iute
-10 grame frunze de laur
-10 grame sare de mare
De cu seara s-a pus fasolea la inmuiat in apa rece. Dimineata se pune la fiert in apa clocotita. Prima apa se arunca. La al doilea clocot se adaugesc ceapa maruntita ........................
Citeste mai departe pe Kera Calita