Ingredientul care face fiecare bucătărie a lumii să aiba un gust autentic
Te-ai intrebat ce anume face mancarea indiana sa guste a mancare indiana? Uneori, un ingredient este cel care face diferenta.
08 Octombrie 2015, 04:52
Iata care sunt cele mai distinctive ingrediente din bucatariile lumii, care, atunci cand sunt incluse intr-o reteta, sunt folosite intr-o cantitate mare.
Bucataria africana: Chimen
Bucataria americana: merele
Bucataria asiatica: uleiul de susan
Bucataria sud-americana: avocado
Bucataria chineza: uleiul de alune
Bucataria est-europeana/ruseasca: taiteii din ou
Bucataria engleza/scotiana: coacaze
Bucataria frantuzeasca: Tarhon
Bucataria germana: varza murata
Bucataria greaca: branza feta
Bucataria indiana: uleiul de seminte de mustar
Bucataria irlandeza: whiskey
Bucataria italiana: branza romano
Bucataria thailandeza: galangal
Bucataria japoneza: Katsuobushi
Bucataria evreiasca: caise
Bucataria mexicana: avocado
Bucataria din orientul mijlociu: seminte de susan prajite
Bucataria spaniola/portugheza: sofran