Minciunele (Rețeta lui Radu Anton Roman)
Minciunele, după rețeta lui Radu Anton Român, sunt un soi de gogoși pufoase și delicioase, care ne aduc aminte de deserturile preparate pe vremea bunicii.
24 Mai 2017, 10:49
Daca n-aveti nici o idee dar aveti faina, trantiti o tava de minciunele.
Minciunelele sunt gustoase si salvatoare de pranzuri stupide si duminici inerte, facute numai din clipe prea lungi: te obliga sa mesteci incontinuu, deci iti permit sa taci.
Minciunele (Rețeta lui Radu Anton Roman) Ingrediente
Aluat:
1 kg faina
1 nuca de unt
galbenusuri, cate primeste faina ca sa devina aluat potrivit de moale
Coacere:
zahar pudra
nuci macinate
scortisoara praf
1 pachet de unt pentru rumenit minciunelele
Afla modul de preparare al acestei retete pe Bucataria lui Radu